top of page

CONTACT

Je vindt onze ingang beneden aan het water/werf bij Oudegracht 188. Je neemt de trap bij de Gaardbrug naar beneden en dan zie je de ingang meteen aan je rechterhand. We zitten middenin het centrum van Utrecht, op maar een paar meter afstand van de Domtoren! Je zit gelijk ook middenin het winkelhart van de stad en op loopafstand van de Utrechtse bezienswaardigheden en het Centraal Station. 

Vragen over je verblijf bij LOFT 188 Luxury Apartment Hotel? Laat hieronder dan jouw gegevens en jouw vraag achter.

Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail, WhatsApp of via onderstaand contactformulier.

LOFT 188 Luxury Apartment Hotel

Oudegracht 188 aan de werf

3512 AL Utrecht

T: +31(0) 6 30050949

E: Welkom@loft188.nl

W: WhatsApp

KVK nr.: 81970978

Bedankt voor je bericht!

ROUTE EN PARKEREN
OPENBAAR VERVOER

Station Utrecht Centraal is op 10 minuten lopen van LOFT 188 Luxury Apartment Hotel. Wil je toch liever gebruik maken van het openbaar vervoer? Pak dan één van de vele stadsbussen die stoppen bij het Domplein. Eenmaal uitgestapt bij de halte Domplein is het slechts 1 minuut lopen naar LOFT 188.

Goed voorbereid op reis? Zoek en plan dan je busreis via 9292, vul 'Oudegracht 188, Utrecht' in als bestemming. 

UM_Moreelsebrug_Centraal_Station_Juri_Hiensch.jpg
utrecht-alex-Pg-unsplash.jpg
PARKEREN

LOFT 188 is midden in het centrum van Utrecht. Het apartment hotel is makkelijk te bereiken met de auto, taxi of het openbaar vervoer. Vanaf het station is het 10 minuten lopen naar LOFT 188. Mocht je toch liever met de auto komen dan kan je de auto parkeren in parkeergarage Springweg. Adres: Strosteeg 83, 3510 VK Utrecht. Vanaf de garage is het 1 minuut lopen naar LOFT 188.

 

Verblijf je langer en wil je voordelig parkeren, dan kan je parkeren in de parkeergarage De Grifthoek, Wittevrouwensingel 96, 3514 AL Utrecht. De garage ligt op 18 minuten lopen van LOFT 188.

AIRPORT PICKUP

Vanaf Amsterdam Airport Schiphol vertrekt elke 15 minuten een trein naar Station Utrecht Centraal. Goed voorbereid op reis? Zoek en plan dan je trein-/busreis via 9292, vul 'Oudegracht 188, Utrecht' in als bestemming. 

 

Wil je liever met de taxi vanuit Amsterdam Airport Schiphol naar LOFT 188? Maak dan gebruik van bijvoorbeeld de Utrechtse Taxi Centrale. Daar kan je van tevoren een taxi reserveren zodat je gehaald of gebracht kan worden naar LOFT 188.

Of volg in de terminal de borden en vloerstickers naar de officiële taxistandplaats voor Schiphol Plaza. Vanaf hier rijden taxi’s die ritprijs netjes bijhouden via hun boordcomputer. Zo betaal je nooit te veel. Bovendien kun je in iedere taxi contactloos betalen. De chauffeurs accepteren creditcards, mogen geen ritten weigeren en geven je een geprinte bon.

schiphol-ben-koorengevel-unsplash.jpg
bottom of page